It's a little bit faint without you near

Sitter kvar i soffan iförd endast kalsonger. Klockan har passerat 22. Steg upp vid 13 och har inte uträttat något av vikt idag och knappt lyft på rumpan. Känns ändå rätt skönt att ladda ens batterier då det varit mycket jobb i veckan och kommer bli sjukt mycket jobb nu de närmsta 11dagarna utan någon som helst ledighet. Vad gör man inte för fosterlandet.

Blev en kul kväll igår. Kanske ett antal öl för mycket på förfesten samt minst en drink för mycket ute på BBB. Det har man fått lida för idag... Men inte gråter man för det, en helkväll är värd lite huvudvärk ibland. Att få träffa lite sköna människor och bara socialisera sig är underbart. Dessutom så körde jag ju en halvkväll i fredags, ute till 00 men höll mig nykter och på dansgolvet mest hela tiden. De första nyktra stegen var lite svåra men efter 2-3låtar kom jag in i mooden rätt bra. Ibland så överraskas jag av mina egna danskunskaper, fattar inte var de kommer ifrån. Egot får dessutom en bra boost av att en snygg blondin skriker åt en "Du är så sjukt jävla duktig på att dansa!"=)
Inget dansande i lördags dock, var för trångt på golvet. Dessutom för mycket drängfulla hingstar som knappt kunde ta ett steg utan bara stod där för att gruffa, det tar bort allt det roliga. Vissa förtjänar nackskott.

Så här i min bakismisär så känner jag iaf att det är jävligt tomt bredvid mig i soffan, endast datorn som värmer en i knät. Hade varit så skönt att bara gosa ner sig men någon under en filt och sätta på en rulle. Pausa rullen ett par gånger för lite spontankyssande samt bara hålla om varandra. Efter ett år som singel och en hel del dejtandes utan att hitta HON så börjar man bli lite less. Var finns du tro?

Känner iaf att efter att dejtat runt mycket blir man kräsen. Kanske för kräsen för sitt eget bästa. Man tar liksom med sig det bästa från varje person man träffar och pusslar ihop det till en bild över drömkvinnan. Men att sedan finna någon som fyller upp alla dom kraven är banne mig inte det lättaste. Jag är inte perfekt själv och ska inte ha sådana krav på någon annan heller. Ska ta mig i kragen och ge alla jag träffar en ärlig chans hädanefter.

Men jag vill likförbannat ha någon som vilar sitt huvud på mitt bröst just nu!


Avslutar dagen med en gammal kär vän, älskar den här lika mycket idag som när den kom. Så vacker att man aldrig kan tröttna på den!

Kommentarer
Postat av: mamami

När du minst anar det så dyker Hon upp, å då spelar det ingen roll hur kräsen du är, du kommer inte att kunna släppa henne, trots att hon säkert också har fel och brister, och inte är så perfekt som du hade tänkt dig... Tro mig... För du vet ju hur det har gått för mig!! ;)

Kramelikram vännen!!

2009-06-07 @ 23:20:40
URL: http://porrskrubben.wordpress.com
Postat av: Itchi

Mmm... As you know I'm like you. Jag måste också skärpa mig. Att sitta och pussla ihop det bästa från samtliga och tro att man ska hitta just DEN som har allt det där... Keep on dreaming, liksom.

2009-06-11 @ 09:35:23
URL: http://itchi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0