Jag bara "'är"

Idag har det hittils varit en sån där riktigt härlig sommardag som man saknat allt för många av i sommar. Lyckades vända tillbaka dygnet inatt hyffsat iaf och var uppe tidigt (~09:00....) och gjorde en lite seriösare frukost med grönt thé och nygräddade bröd. Plockade sedan upp Henke och drog till jobbet för en timme på gymmet. Hem till han igen och plockade upp Gunsan för att gå och köpa lite sallad att ta med till lunch, en lunch som åts upp på sandenstranden på gultzaudden i solskenet. Lovely!

Efter lite sol och glass sitter man nu hemma igen och kyler av sig. Ska försöka hitta nån lämplig middag innan man drar vidare till Tunavallen och kikar lite på när Gunsan spelar fotboll och träffar lite vänner som man inte sett över sommaren. Känns som det kan bli en lika bra kväll som dag.

Ett skäl till att humöret har legat på topp hela dagen är även att man fick börja dagen med att ZTV otippat spelade den helt underbara gamla tranceklassikern "For An Angel" av Paul van Dyk, nu ute i en 2009-remix. Får man börja dagen med en sådan skön melodi är det helt omöjligt att hålla mungiporna nere i flera timmar famöver. Behöver jag nämna att jag maxade surroundsystemet här hemma? Tycker synd om mina blivande grannar nu när jag flyttar om 3v. Det kan inte vara lätt att ha en sådan som mig vägg i vägg.... Hoppas det är välisolerat. För vårt allas bästa.


Lägger även ut videon här. Vet att det blivit lite väl många videos på sista tiden, men det är svårt att hålla tillbaka en passion.


Kommentarer
Postat av: Mia

Tänkte bara visa att jag kikat här inne =D

2009-07-28 @ 22:24:27
URL: http://miaochbarna.blogspot.com/
Postat av: Alex

Haha.. länge sen man hörde den! DEN E JU SåÅ GRYM! :))

2009-07-29 @ 21:40:10
Postat av: Stoxe

Sanslöst klassisk låt=)

Tips! Kika in PvDs koncert med symfoniorkestern som ligger ute på youtube. Precis som det Metallica gjorde för ett par år sedan, men nu med trancemusik. Fascinerande!

2009-08-02 @ 14:21:32
URL: http://stoxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0