En nyans brunare

Är då åter i norr efter en veckas utflykt till Gran Canaria. Kändes som en liten chock att kliva ur planet och det skiljde drygt 30-35grader i tempratur mot då man klev in i det men det var bara att bita ihop.
Tänkte göra ett litet inlägg samt lägga in bilder från veckan men det får nog vänta tills nästa helg då kameran är tillbaka, den är kvar hos Helena som ska bättra på färgen ytterligare en vecka där nere. Stay tuned.

Blir en lugn helg annars med mycket fix innan nästa helgs julfest/inflyttningsfest. Veckan som kommer är som vanligt fullsmetad med aktiviteter efter jobbet så det kommer nog bli sena kväller innan man är nöjd och vågar visa upp hur man bor för första gången på riktigt. Garderob anländer på onsdag och troligen nya bordet på fredag, sedan ska det målas, pyntas och sättas upp allehanda saker. Samt förstås sätta samman en killer-playlist till festen (tips emotses tacksamt!). Har egentligen inte tid att sitta här när jag tänker efter:P

Nåja, några inlägg här trillar nog in då och då i veckan. Lite paus från verkligheten och alla måsten behövs. Det visade om inte annat veckan i solen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0