Let the light shine in

Tillbaka efter en långhelg i den norra grannkommunen, Boden, därav ett litet uppehåll. Försökte mms-blogga, men den funktionen vílle inte vara med i helgen, mysko.
Hur som helst var det en underbar weekend! Drog upp till Boden i fredags för att plocka upp Klara. Lunchade lite tillsammans i solen på ett mysigt ställe och åkte sedan och shoppade allt vi behövde för helgen i Jockes stuga. Vi var först på plats så vi fick en 3timmars solförsprång innan Carro dök upp och gjorde oss sällskap i gräset.
Runt 19 var även Jocke och de flesta andra på plats, grillarna tända och dryckerna uppkorkade. Cirka 15pers gjorde att det blev en mysig afton indeed med käk, kubb, vattenskidåkning, båtåkning, diskutioner, bad och sol sol sol....
Lördagen blev det att långsamt vakna till liv, frukost i det gröna, solning, melodikryss, solning, grillning, solning, vattenskidåkning, solning, bad och lite solning på det innan vi drog oss hem till Klaras lya för tillpiffning inför kvällen som skulle ske på Western Farms säsongsavslutning.
Efter att genomlidigt ett 50-tal klädombyten från tjejerna så hade Klarat lagat lite lax med risotto och sparris som vi avnjöt lite lagom romantiskt på ett bord med vita dukar mitt emellan alla hus alla fyra. Gissar att någon granne roat log när de tittade ut genom fönstret:)
När middagen var smält bar det av till en förfest hos bekanta till Klara innan fyllebussen tog hela gänget ut till farmen.

Western Farm ,"Farmen", var ett kapitel för sig. Jäklar vilket bonnigt ös! 2-3000pers, dans på borden, flera barer, till hälften utomhus, scener, liveband... allt fanns... Coolt! Kvällens main-act var Martin "E-Type" Eriksson, min gamla barndomshero från 90-talet. Var lite osäker innan men han bjöd på en underbar show. Frågan är vilka som hade roligast, han på scenen eller vi i publiken?
Hädanefter ska jag fan gå på alla kvällar de kör på farmen, brukar vara en 3-4st om året. Klaras tjat om att jag borde gå lönade sig tillslut!

Söndagen blev det solning, bakispizza, solning, sömn i solen och allmänt slappt hela dagen innan jag bilade hem igen. Som en söndag ska vara med andra ord.

Stugan i Kusån
Den urmysiga stugan, köpt med möbler och allt. Läget gav inget övrigt att önska!

E-type showar
Okej, kanske inte kvällen bästa mobilbild.. Men var lite alkohol inblandat med.. Jag lovar, E-type är där nånstans...

Livebandet.. helt galen stämmning
Grymt liveband och sjukt ös. Överallt dansades det på borden och temperaturen var nog en bit över 50grader... Även här gjorde E-Type ett kort gästspel.... Som sagt, undrar vem som hade roligast?=)

Syns det att bilden är från dagen efter?
Syns det att bilden är från dagen efter farmen?


Nä fan. Imorgon ska det börja produceras igen så det är bäst att man flyttar rumpan från soffan till sängen.
Godnatt världen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0